Kies voor Dedicated Transport of Milk-run routes

 

Soms kent de logistiek lastige vraagstukken. Zo kan de goederenstroom bijvoorbeeld erg variëren en kunnen er plots spoedopdrachten binnenkomen. Dedicated transport is wat een organisatie op dat moment nodig heeft. AM Logistics is een betrouwbare partner met jaren ervaring in dedicated transporten.

 

Wanneer u gaat voor dedicated transport is AM Logistics de ideale partner voor u. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw transport, maar wij verdiepen ons in vraagstukken en komen met oplossingen. U kunt rekenen op een nauwe samenwerken waarbij beide partijen veel aan hebben. Door goede samenwerking kunnen er o.a. voor zorgen dat terugritten geladen zijn, waardoor u directe kosten kunt besparen.

Met een Milk-run route kan AM Logistics voor u een dedicated route maken waarin diverse klanten worden geleverd en waarbij indien nodig ook retouren mee terug genomen kunnen worden.

Met dedicated transport gaat AM Logistics al jaren langdurige samenwerkingen aan met klanten. Wij zijn flexibele transport partners en kiezen voor een actieve en persoonlijke aanpak.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Onze dienstverlening is te herkennen aan de grote focus op kwaliteit en veiligheid. Met ervaren en betrokken medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan een kostenefficiënte en doorlopende bedrijfsvoering.