Kies voor Dedicated Transport of Milk-run routes

 

Soms kent de logistiek lastige vraagstukken. De goederenstroom kan bijvoorbeeld erg variëren en er kunnen plotseling spoedopdrachten binnenkomen. Dedicated transport is dan wat een organisatie nodig heeft. AM Logistics is een betrouwbare partner met lange ervaring in dedicated transporten.

 

Wanneer u gaat voor dedicated transport is AM Logistics de ideale partner voor u. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw transport, maar wij verdiepen ons in vraagstukken en komen met oplossingen. U kunt rekenen op een nauwe samenwerking waarbij beide partijen veel aan elkaar hebben. Door goede samenwerking kunnen we er namelijk voor zorgen dat terugritten geladen zijn, waardoor u directe kosten kunt besparen.

 

Met een Milk-run route kan AM Logistics voor u een dedicated route maken waarin diverse klanten worden geleverd en waarbij indien nodig ook retouren mee terug genomen kunnen worden.

 

Met dedicated transport gaat AM Logistics al jaren langdurige samenwerkingen aan met klanten. Wij zijn een flexibele transport partner en kiezen voor een actieve en persoonlijke aanpak.