Gekoeld transport

NIVECO is een initiatief van GTM en AM Logistics, twee grote transportbedrijven die al meer dan 16 jaar kennis en ervaring hebben op het gebied van transport en warehousing. Mocht u wensen hebben betreffend regulier transport of de op- en overslag van ongekoelde goederen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons wagenpark bestaat uit gekoelde bestelbussen, kleine bakwagens en vrachtwagens variërend van 10 tot 19 ton. Ook deze voertuigen zijn voorzien van een GPS voertuigvolgsysteem.

NIVECO is zeer transparant en denkt altijd met u mee en heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als snelle, veilige, betrouwbare en flexibele partner.

 

 

Crossdock overslag

Uw klant bevindt zich in het centrum van een stad waar uw voertuigen niet kunnen komen of het is een hele onderneming op zich om met uw voertuigen deze klanten in de binnenstad te bereiken. Het kan ook zo zijn dat u bijvoorbeeld verse producten dient te leveren die dagelijks gekoeld bij uw klanten bezorgd moeten worden. Herkenbaar?

Bij ons is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 – 18.00 uw zendingen bij ons aan te leveren die wij vervolgens bij uw klant bezorgen. Voor leveringen die dezelfde dag nog geleverd moeten worden, dienen deze voor 09.00 aangeleverd te zijn. Alvorens ´één van onze chauffeurs uw goederen gaat laden worden deze in ons gekoelde magazijn bewaard, de temperatuur in onze gekoelde ruimte is circa 4°C. Al uw zendingen worden conform de HACCP normen overgeslagen.

 

 

Fulfilment

U krijgt de mogelijkheid om de fulfilment te laten plaatsnemen in ons gekoelde magazijn. U kunt denken aan het order picken van uw producten en deze conform uw instructies in te pakken. Indien gewenst bezorgen wij vervolgens de pakketten bij u of uw klant(en), of we slaan deze voor u op. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk deze zelf bij ons af te halen.

Tijdens het inpakken bent u altijd welkom, u kunt dan last minute aanwijzingen geven en de kwaliteit zelf monitoren. Zo weet u ook 100% dat uw zending ons pand verlaat precies zoals u dat wenst. Ook vindt de fulfilment plaats conform de HACCP normen.

 

 

Vers distributie koeltransport

Door gebruik te maken van voertuigen die precies zijn afgestemd op de locatie waar uw klant zich bevindt kunnen wij snel en efficiënt bezorgen. Wij maken gebruik van tenminste Euro 5 voertuigen, wat betekent dat we in alle milieuzones welkom zijn. Door de diversiteit in afmetingen en laadvermogen zijn wij in staat elke volume passend te vervoeren, waardoor wij u altijd het
scherpste tarief kunnen bieden.

Wij leveren zowel aan consumenten als horeca en retail.
U kunt uw zendingen aanleveren in losse dozen, rolcontainers of pallets.
Al uw zending worden conform de HACCP normen vervoerd.

 

 

Wij staan voor u klaar

Onze dienstverlening is te herkennen aan de grote focus op kwaliteit en veiligheid. Met ervaren en betrokken medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan een kostenefficiënte en doorlopende bedrijfsvoering.