Gekoeld transport

NIVECO is een initiatief van twee grote transportbedrijven GTM en AM Logistics wat maakt dat we reeds 16 jaar kennis en ervaring hebben op het gebied van transport en warehousing. Mocht u daarom ook wensen hebben betreffende regulier transport of de op- en overslag van on gekoelde goederen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ons wagenpark bestaat uit gekoelde bestelbussen, kleine bakwagens en vrachtwagens variërend van 10 tot 19 ton. Alle voertuigen zijn voorzien van een GPS voertuigvolgsysteem.
NIVECO is een zeer transparant bedrijf dat graag met u meedenkt en een reputatie heeft als een snelle, veilige, betrouwbare en flexibele partner.

 

Crossdock overslag
Herkent u het probleem, uw klant bevindt zich in het centrum van een stad waar uw voertuigen niet kunnen komen of het is een zeer kostbare onderneming om met uw voertuigen deze klanten in de binnenstad te beleveren. Of u heeft helemaal geen voertuigen, maar bijvoorbeeld een webwinkel in verse producten welke dagelijks gekoeld bij uw klanten bezorgd moeten worden.
Van maandag tot en met vrijdag is het daarom mogelijk om tussen 07.00 en 18.00 uw zendingen bij ons aan te leveren en vervolgens bij uw klant te laten bezorgen. Om leveringen dezelfde dag nog te kunnen garanderen dient zending voor 09.00 aangeleverd te zijn. Alvorens onze chauffeur uw goederen gaat laden worden deze in ons gekoelde magazijn bewaard.
De temperatuur in onze gekoelde ruimte bedraagt circa 4°C.
Uw zendingen worden conform de HACCP normen overgeslagen.

 

Fulfilment
Wij bieden u de mogelijkheid om in ons gekoelde magazijn de fulfilment te laten plaatsvinden. U mag dan denken aan het order picken van uw producten en deze conform uw instructies in te pakken. Indien gewenst bezorgen wij vervolgens de pakketten bij u of bij uw klant(en) of we slaan ze voor u op. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk ze zelf bij ons af te halen.
Tijdens het inpakken bent u van harte welkom, u kunt dan last minute aanwijzingen geven en de kwaliteit zelf monitoren. Zo weet u 100% zeker dat uw zending ons pand verlaat precies zoals u dat in gedachten had.
De fulfilment vindt plaats conform de HACCP normen.

 

Vers distributie koeltransport
Door gebruik te maken van voertuigen die precies zijn afgestemd op de locatie waar uw klant zich bevindt kunnen wij snel en efficiënt beleveren. We maken gebruik van tenminste euro 5 voertuigen waardoor we ook in alle milieuzones welkom zijn. En door de diversiteit in afmetingen en laadvermogen zijn wij in staat elk volume passend te vervoeren wat betekent dat we u altijd het scherpste tarief kunnen bieden.
Wij leveren zowel wel aan consumenten als aan horeca en retail.
U kunt uw zendingen aanleveren in losse dozen, in rolcontainers of op pallets.
Al uw zendingen worden conform de HACCP normen vervoerd.

 

Wij staan voor u klaar
Onze dienstverlening is herkenbaar aan de grote focus op kwaliteit en veiligheid. Met ervaren en betrokken medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan een kostenefficiënte en continu doorlopende bedrijfsvoering.